MUFFBYG Fyn

Projektchef

Lenni Brødsgaard

Beliggenhed

Årslev, Fyn

Grundlagt

1. september 2020

MUFFBYG har fået vokseværk

1.september 2020 åbnede vi dørene til MUFFBYG Fyn. Afdelingen er beliggende i Årslev.

Udvidelsen falder rigtigt godt i tråd med vores vækststrategi om at være den foretrukne samarbejdspartner indenfor hoved- og totalentreprise. Med afdelingen i Årslev, kan vi nu være endnu mere nærværende på Fyn, hvor vi er klar til at byde ind på de store entrepriser på lejligheds- og erhvervsbyggerier samt domiciler.

Lenni Brødsgaard er projektchef for MUFFBYG Fyn. Han bringer mange års erfaring som selvstændig håndværker med sig ind i jobbet.

Jeg har de seneste år som selvstændig haft et spirende ønske om at indtræde i en større organisation for at kunne sparre om drift og strategi samt personlig udvikling. Med opstart af MUFFBYG Fyn er det nu også muligt at varetage langt større entrepriser.

Lenni Brødsgaard

Hvem er MUFFBYG

Vi har stor erfaring og et sammentømret team af fagspecialister: håndværkere, ingeniører og entreprenører. Vi er gode til at se byggeriet fra alle vinkler og tænke innovativt, og vi er stærke på den tætte og gode kommunikation med kunden. Vi tager ansvaret og sørger for, at tidsfristerne bliver overholdt.

MUFFBYG beskæftiger i dag 120 ansatte, og vi har blandt meget andet stået for byggeriet af lejligheder i Tekstilfabrikken i Odense, lejligheder på Amager Strandpark, det store lejlighedskompleks i Esbjerg på hjørnet af Kongensgade og Østergade, kontorbyggeriet Isværket på Esbjerg Havn samt Wium Leverpostej domicil.

Lenni Brødsgaard MUFFBYG Fyn

Lenni Brødsgaard

Projektchef MUFFBYG Fyn

Adresse

Lumbygade 2
5792 Årslev

CVR: 41637307

Om MUFFBYG

MUFFBYG A/S
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontakt

(kontoudtog og fakturaer)

Vores døgnvagt kan nåes på
tlf: 7512 4747

Bankoplysninger

Sydbank
Regnr.: 7701
Kontonr.: 226033

Byg garanti fonden logo Muff Byg
Knæk cancer logo

© 2020 MUFFBYG A/S | CVR 27923739 | Privatlivs- og cookiepolitik | Betingelser