Fagentreprise

Muffbyg er din professionelle partner til at varetage din tømrerentreprise

Siden etableringen af MUFFBYG A/S i 2006, har vi udført fagentrepriser med egenproduktion og er nu vokset til en 100 mand stor afdeling fordelt ud over hele landet.

MUFFBYG A/S er en proaktiv medspiller, som formår at drifte byggeprocessen til trods for de, til tider, faglige udfordringer. Vi sætter os grundigt ind i dit projekt, for at være sikker på et godt resultat – Vi er nemlig fagligt stolte!

Ved at vælge MUFFBYG A/S som din fagentreprenør har du en stærk organisation fordelt på bygningskonstruktører og ingeniører til at forestå byggeledelsen. Med MUFFBYG A/S mangeårige erfaring er vi ikke bange for at komme med bud på alternativer, som du kan overveje ved de uundgåelige udfordringer der er med store byggerier – og god kommunikation og at holde aftaler er en selvfølge.

MUFFBYG A/S sætter kvalitetssikring højt. Det er også derfor vi har vores egen kvalitetssikringsafdeling. Al kvalitetssikring samt drifts- og vedligeholdelsesmateriale udføres og uploades digitalt og er altid til rådighed.

MUFFBYG A/S udfører alle størrelser af fagentrepriser, små som store, og vi er rigtig gode til renoveringsopgaver samt nyopførsel.

For yderligere information
samt tilbudsgivning, kontakt:

Anders Grigel
MUFFBYG, Kalkulationschef

Anders Grigel

Om MUFFBYG

MUFFBYG A/S
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontakt

Tlf.: 7512 4747
kontakt@muffbyg.dk
bogholderi@muffbyg.dk
     (kontoudtog og fakturaer)

Vores døgnvagt: Tlf. 7512 4747

Bankoplysninger

Sydbank
Regnr.: 7701
Kontonr.: 226033

Byg garanti fonden logo Muff Byg
Byg garanti fonden logo Muff Byg
Knæk cancer logo