Fagentreprise

Muffbyg er din professionelle partner til at varetage din tømrerentreprise

Siden etableringen af MUFFBYG ApS har vi udført fagentrepriser med egenproduktion og er nu vokset til en stor afdeling fordelt ud over hele landet.

MUFFBYG ApS er en proaktiv medspiller, som formår at drifte byggeprocessen til trods for de, til tider, faglige udfordringer. Vi sætter os grundigt ind i dit projekt, for at være sikker på et godt resultat – Vi er nemlig fagligt stolte!

Ved at vælge MUFFBYG ApS som din fagentreprenør har du en stærk organisation fordelt på bygningskonstruktører og ingeniører til at forestå byggeledelsen. Med MUFFBYG ApS mangeårige erfaring er vi ikke bange for at komme med bud på alternativer, som du kan overveje ved de uundgåelige udfordringer der er med store byggerier – og god kommunikation og at holde aftaler er en selvfølge.

MUFFBYG ApS sætter kvalitetssikring højt. Det er også derfor vi har vores egen kvalitetssikringsafdeling. Al kvalitetssikring samt drifts- og vedligeholdelsesmateriale udføres og uploades digitalt og er altid til rådighed.

MUFFBYG ApS udfører alle størrelser af fagentrepriser, små som store, og vi er rigtig gode til renoveringsopgaver samt nyopførsel.

For yderligere information
samt tilbudsgivning, kontakt:

Kasper Kristensen
Projektudvikling og salg

Kasper Kristensen

Om MUFFBYG

MUFFBYG ApS
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontakt

Tlf.: 7512 4747
kontakt@muffbyg.dk
bogholderi@muffbyg.dk
     (kontoudtog og fakturaer)

Bankoplysninger

Arbejdernes Landsbank A/S
Regnr.: 5316
Kontonr.: 0300810