​​Totalentreprise tilbydes

Hos MuffByg er vi glade for at kunne tilbyde totalentreprise i det store omegn af Esbjerg, Aarhus, Vejle, Odense og København der kort sagt betyder, at vi tager os af alt det praktiske, koordineringsmæssige og kedelige i hele byggeprocessen.

​Processen

Et større byggeprojekt er altid spændende og fostrer mange drømme om det endelige resultat. Men ofte er processen fra start til slut mere kringlet end man forestiller sig, og tit undervurderer man, hvor omfattende et koordineringsarbejde det er, før drømmen er opfyldt.

​Når arkitektens, ingeniørens og rørlæggerens opgaver og tidsplaner skal stemme overens med murerens, tømrerens og VVS’erens, samtidig med at snedkeren, elektrikeren og maleren skal passes ind i processen, kræver det nøjagtig planlægning.

Valg af totalentreprise

​​Når I som bygherrer vælger Totalentreprise, vælger I samtidigt at spare en masse tid og kræfter. Fra start til slut er det os, der tager ansvar for, at hele byggeriet forløber som det skal. Vi samler trådene, trækker i dem og sørger for at tidsplanen bliver holdt så stramt som muligt.

​På samme tid slipper I for at skulle have kontakt til et hav af folk. Vi er bindeleddet mellem jer og byggeriet og derfor den eneste kontakt, I skal holde styr på. Det er stadig jer, der bestemmer hvordan byggeriet skal være, men det er os, der tager os af det praktiske.

​Oftest viser det sig desuden at være en rigtigt god investering for vore kunder at benytte sig af totalentreprise – ikke mindst taget i betragtning af, hvor meget tid man som familie ellers skulle bruge på koordinering. Ligesom dårlig planlægning ofte er forbundet med unødige ekstraomkostninger.

​Kontakt os på telefon 75 12 47 47 eller e-mail kontakt@muffbyg.dkfor mere information.

Erhverv

MuffByg kender erhvervslivets krav til kvalitetsbyggeri

​MuffByg har kapaciteten og erfaringen til at gennemføre selv større erhvervsbyggerier med stram tidsplan og høje krav til håndværksmæssig kvalitet.

​Vi bygger og ombygger værksteder, haller, kontorer og butikker, der lever op til høje krav til kvalitet, æstetik og indeklima. MuffByg har deltaget i utallige byggesager som både hovedentreprenør og underleverandør og kender kunsten at samarbejde konstruktivt med såvel bygningsansvarlige fra kunden og byggeriets øvrige rådgivere som arkitekter og ingeniører

Ombygninger og tilbygninger

​Om- og tilbygninger i erhvervslivet stiller store krav, da arbejdspladsen typisk skal fungere så normalt som muligt, mens vi bygger. Vi kan ikke undgå at larme, rode og gå i vejen. Men vi gør alt for at generne for den virksomhed, vi arbejder i, bliver så få og små som muligt. Blandt andet ved at holde en tæt dialog og i øvrigt rydde pænt op efter os selv hver eneste dag.