​​Totalentreprise tilbydes

Hos MuffByg er vi glade for at kunne tilbyde totalentreprise i det store omegn af Esbjerg, Aarhus og Vejle, der kort sagt betyder, at vi tager os af alt det praktiske, koordineringsmæssige og kedelige i hele byggeprocessen.

Processen

Et større byggeprojekt er altid spændende og fostrer mange drømme om det endelige resultat. Men ofte er processen fra start til slut mere kringlet end man forestiller sig, og tit undervurderer man, hvor omfattende et koordineringsarbejde det er, før drømmen er opfyldt. 

Når arkitektens, ingeniørens og rørlæggerens opgaver og tidsplaner skal stemme overens med murerens, tømrerens og VVS’erens, samtidig med at snedkeren, elektrikeren og maleren skal passes ind i processen, kræver det nøjagtig planlægning.

Valg af totalentreprise

​​Når I som bygherrer vælger Totalentreprise, vælger I samtidigt at spare en masse tid og kræfter. Fra start til slut er det os, der tager ansvar for, at hele byggeriet forløber som det skal. Vi samler trådene, trækker i dem og sørger for at tidsplanen bliver holdt så stramt som muligt.

På samme tid slipper I for at skulle have kontakt til et hav af folk. Vi er bindeleddet mellem jer og byggeriet og derfor den eneste kontakt, I skal holde styr på. Det er stadig jer, der bestemmer hvordan byggeriet skal være, men det er os, der tager os af det praktiske.

Oftest viser det sig desuden at være en rigtigt god investering for vore kunder at benytte sig af totalentreprise – ikke mindst taget i betragtning af, hvor meget tid man som familie ellers skulle bruge på koordinering. Ligesom dårlig planlægning ofte er forbundet med unødige ekstraomkostninger.

Kontakt os på telefon 75 12 47 47 eller e-mail kontakt@muffbyg.dk for mere information.

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 4 anmeldelser fra Facebook

​Firmainformation

Muffbyg A/S

CVR: 27923739

kontaktinformation