Snedker med mange års erfaring

MuffBygs dygtige stab af tømrere og snedkere sikrer, at alt træarbejde udføres yderst professionelt med sans for såvel detalje som for kvalitet.

Uanset om I skal have udskiftet en enkelt køkkenlåge, bygget en udestue eller opført et nyt tag, sørger vores snedker for, at opgaven bliver udført til jeres fulde tilfredshed. Ingen opgave er for stor eller for lille, og vi er ikke tilfredse, før I er tilfredse!

Vi udfører alle opgaver som snedker

Vi er specialister i alle former for snedkerarbejde. Vores værn om de stolte håndværkstraditioner kombineret med det nyeste udstyr og moderne metoder sikrer, at alle opgaver udføres på professionel vis og med garanti for kvalitet. Vi er opgaven voksen:

  • Finpudsning af små store detaljer
  • Bærende konstruktioner
  • Reparationer af køkkenlåger, døre m.m.
  • Opsætning eller istandsættelse af lofter, trapper, karme

Desuden er vi som din snedker meget opmærksomme på, at det er jeres hjem, vi arbejder i. Det har vi stor respekt for, hvilket blandt andet betyder, at vi altid rydder op efter os selv, både når dagen er omme eller arbejdet er færdigt.

Kontakt os gerne

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 75 12 47​ 47 eller på e-mail kontakt@muffbyg.dk. Vi har base i Esbjerg og kører gerne til for eksempel Vejle og Aarhus for den rette opgave.

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 4 anmeldelser fra Facebook

​Firmainformation

Muffbyg A/S

CVR: 27923739

kontaktinformation