Profil

​Siden etableringen af MuffByg i 2003 er det kun gået støt og sikkert fremad, og vi fremstår i dag som en moderne virksomhed med 70 positive og kompetente medarbejdere.

Første kunde

Jakob Muff lagde bogstaveligt talt grundstenen til MuffByg, da han i 2003 byggede et nyt hus til sin familie og dermed blev sin egen første kunde.

​Huset, der også fungerede som udstillingshus, inspirerede med sin stil og kvalitet så mange mennesker, at det hurtigt blev slået fast, at der var grobund for en forretning.

​Med vestjysk ydmyghed og en vedvarende vision om kvalitet og kundetilfredshed har MuffByg lige siden arbejdet sig op til den solide og velansete virksomhed, vi fremstår som i dag.

Trofast kundekreds

Trods op- og nedture i byggebranchen gennem de seneste år har MuffByg formået at bevare en markant og robust plads på markedet. Det skyldes ikke mindst trofasthed fra vores solide kundekreds. En gensidig trofasthed, der bygger på tillid, respekt og godt arbejde.

​I løbet af de første år har MuffByg således gjort mange drømme til virkelighed for kunder i Esbjerg, Aarhus samt Vejle. Og vi glæder os meget til at tilfredsstille endnu flere familier og virksomheder med kvalitet og godt håndværk i de kommende år.