Om MuffByg A/S

​Hos MuffByg er vi i besiddelse af en række kompetencer, som vi med glæde og stolthed bruger til at gøre drøm til virkelighed i små som store byggeprojekter. Herunder er de beskrevet, så I nemt og hurtigt kan få et overblik over, hvad de indebærer.

Tømrer

Vores kvalificerede tømrere tager sig af alt grovere træarbejde. Fra tagkonstruktioner til udskiftning af vinduer og desuden alt udendørs, der har med træ at gøre. Men i tømrerafdelingen håndterer vi også andre materialer end træ. F.eks. i vores arbejde med facader, hvor vi ofte bruger stålbeklædning og cementbaserede produkter – såkaldte vedligeholdelsesfrie materialer.

​Snedker

Hvor tømrerne tager sig af det grove og udendørs, klarer snedkerne det finere og indendørs træarbejde. MuffBygs snedkere er perfektionister, og med sans for detaljen udfører de diverse opgaver fra gulve og døre over køkken- og badskabe til lofter og lister.

​Ombygning og tilbygning

Med stor erfaring på området er det ingen overdrivelse, når vi siger, at om- og tilbygninger hører til blandt MuffBygs absolutte kernekompetencer. Boliger, der enten er for små eller forkert indrettet til de nuværende behov, kan for det meste gøres ganske optimale ved at bygge om eller bygge nogle ekstra kvadratmeter til. Og ofte er det faktisk ikke så problematisk som mange går og tror.

Projektering

Når en bolig skal udvides, skal det godkendes af de lokale myndigheder. I den forbindelse tilbyder MuffByg at tage sig at projekteringen, hvilket i praksis betyder, at I slipper for at holde styr på diverse kommuneplaner, bygningsreglementer, og deklarationer der skal følges. På samme tid er det også MuffByg, der klarer bl.a. udregning af bebyggelsesprocenter før og nu, mens det er vores egne arkitekter, der tager sig af de obligatoriske stregtegninger. Kort sagt, undgår I at tage jer af en række indviklede formaliteter.

​Totalentreprise

Når vi siger totalentreprise, er det med tryg på TOTAL. Det betyder, at vi mestrer den samlede koordinering af et byggeri og tager ansvar for at føre projektet til dørs. Derved behøver I som bygherrer kun at holde styr på én kontakt, nemlig kontakten til en fast nøglemedarbejder hos MuffByg. Til gengæld holder vi styr på resten af byggeriets leverandører og medspillere og samler alle trådene.

​Byggestyring

Ud over at tilbyde totalentreprise tilbyder vi i forbindelse med såvel større som mindre byggeprojekter også udelukkende at stå for styringen af byggeriet. Hvis I ikke ønsker at benytte jer af nogle af MuffBygs faste samarbejdspartnere, men derimod foretrækker andre leverandører eller fagfolk, er dette ganske problemfrit. Vi er fleksible og står gerne for byggestyringen i et dynamisk samarbejde med netop de firmaer og håndværkere, I vælger skal bidrage til jeres byggeri.

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 4 anmeldelser fra Facebook

​Firmainformation

Muffbyg A/S

CVR: 27923739

kontaktinformation