​Nyt tag eller renovering og reparation af det gamle

​Hos MuffByg A/S tilbyder vi alt fra renovering, reparation og vedligeholdelse af eksisterende tage til lægning af nyt tag. Vi holder til i Esbjerg, men kommer meget gerne meget andre steder som for eksempel i Aarhus og Vejle. Vi kan lægge nyt tag for både private og erhverv, ligesom vi også gør det i fagentrepriser.

Få et nyt tag og giv huset et helt nyt udseende

​Dit tag bliver udsat for af lidt af hvert i form af vind og vejr samt tidens tand. Det er forskelligt fra materiale til materiale, hvorledes taget bliver påvirket, men det er nødvendigt med en løbende renovering af taget. Det er samtidig vigtigt at finde skader, før de udvikler sig. I visse tilfælde kan det bedre betale sig at få et helt nyt tag.

Vi bruger udelukkende de bedste materialer, når vi lægger nyt tag. Du kan vælge imellem mange materialer, farver og design. Det kan for eksempel blive rødt, sort eller måske gråt. Desuden kan du vælge glaserede tegl. Vi bidrager gerne med inspiration, og vi kan naturligvis også levere og montere nye tagrender. Vi har mange års erfaring, og tillid, respekt og godt arbejde er nøgleord hos os.

Kontakt os for at få et tilbud på tagarbejde

​Hvis du ønsker nyt tag, eller blot en lille reparation eller en renovering, så kontakt os hos MuffByg A/S for at få et uforpligtende tilbud på tagarbejde. Du kan ringe til os på telefon 75 12 47 47, eller du kan skrive til os på kontakt@muffbyg.dk.

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 4 anmeldelser fra Facebook

​Firmainformation

Muffbyg A/S

CVR: 27923739

kontaktinformation