Arkitekttegnede huse

Med et arkitekttegnet hus fra MuffByg er I sikret et unikt og individuelt udarbejdet hus.

​Vores arkitekttegnede huse er kendetegnet ved at være mere abstrakte og enestående projekter end andre husbyggerier. Her er næsten uanede muligheder for kreativitet og fantasi, hvilket gør projektet, og ikke mindst resultatet af byggeriet, til en spændende oplevelse.

​I tæt samarbejde med vores dygtige arkitekter har I mulighed for at sætte jeres helt eget præg på byggeriet og dermed gøre det til jeres personlige drømmebolig.

​Jeres idéer og drømme er udgangspunktet, mens vores erfaring og professionalisme er nøglen til at realisere drømmene på bedste vis. Hos MuffByg tager vi samarbejdet med vores kunder seriøst, og vi mener, at en grundig dialog er det bedste fundament under et arkitekttegnet hus.

Typehuse

​Når I vælger et typehus fra MuffByg, vælger I samtidigt en sikker løsning med en række klare fordele.

​Vores typehuse er økonomisk meget fordelagtige, idet I kender prisen og resultatet på forhånd.

​Husene er gennemtestede og bygget før, hvilket betyder, at I slipper for ubehagelige overraskelser og undgår uforudsete omkostninger.

​Hos MuffByg tilbyder vi en bred vifte af typehuse, forskellige i såvel pris som størrelse og stil. Dermed er vi garant for alsidighed og sikrer huse til enhver smag og personlighed. For os er det nemlig vigtigt, at jeres hus føles som jeres personlige hjem fra den første dag.

​Vores solide standardiserede løsninger sikrer samtidig, at I ikke pludseligt havner i vanskelige dilemmaer med at skulle træffe afgørende, indviklede og tidskrævende beslutninger på egen hånd. Vores store erfaring kommer jer til gode og hjælper jer til nemt og hurtigt at træffe de rigtige valg.

Udstillingshuse

​Hos MuffByg er vi stolte af vores arbejde og derfor altid glade for at vise det frem.

​Derfor bygger vi løbende udstillingshuse, der giver jer muligheden for at se og opleve vores byggeri, før I beslutter jer for at lade os bygge jeres nye hus. Det giver jer mulighed for ved selvsyn at se hvor højt vi vægter kvalitet og godt håndværk og giver på samme tid en sikkerhed for, hvor høj en standard I kan forvente.

​For os er kvalitet et nøgleord, og da vi desuden lægger usandsynlig stor vægt på tilfredse kunder, ligger det os meget på sinde at lade så mange som muligt opleve vore udstillingshuse.

​Om I kommer med målrettede byggeplaner til nybyggeri eller om-/tilbygninger er underordnet – vi er glade, hver eneste gang nogen oplever vores professionalisme på tæt hold.

​Skulle det desuden vise sig, at I falder for et af vores udstillingshuse, har I naturligvis mulighed for at købe det. Hvis det skulle være solgt, finder vi alternativet.